У Європі стартують продажі недорогого міського електрокара за ціною Renault Logan

На європейський ринок виходить компактний електромобіль I-Go від компанії Mullen. Його продажі стартують з грудня за ціною від 12 154 євро. Про це повідомляє офіційний вебсайт Mullen.

Спочатку новий Mullen I-Go буде представлений у Великій Британії, Німеччині, Ірландії, Іспанії та Франції. Він стане найдоступнішим електрокаром у Європі — найближчий конкурент Dacia Spring відчутно дорожчий, а Citroen Ami за європейськими правилами не вважається автомобілем. У Mullen вважають, що основними покупцями I-Go стануть служби доставки.

Варто зазначити, що новий Mullen I-Go — це не американська технологія, а адаптований до європейських вимог китайський електромобіль Hongrui Xiaohu Good Tiger. На батьківщині хетчбек доступний у короткій двомісній і подовженій чотиримісній версіях, але для Європи запропонують лише більший варіант.

Довжина новинки складає 3 380 мм, ширина — 1 499 мм, висота — 1 610 мм, а розмір колісної бази досягає 2 440 мм.

Американо-китайський електрокар оснащений 46-сильним двигуном і батареєю ємністю 16,5 кВтг. Авто вагою всього 800 кг розвиває швидкість до 100 км/год та може проїхати 200 км без підзарядки.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти