Subaru знову оновлює Forester, змінюючи оснащення базової комплектації

Компанія Subaru нещодавно презентувала оновлений Forester для світового ринку. Однак японський виробник потрапив у ситуацію, через яку йому доводиться швидко коригувати список доступних опцій цієї моделі. Так, незабаром на австралійський ринок вийде нова спеціальна версія Subaru Forester 2023, що отримала індекс 2.5x.

Згідно з опублікованою інформацією, японська модель у даному виконанні надійде в продаж ближче до кінця грудня. Кросовер у новій версії стає більш оснащеним, ніж раніше. Причому зміни торкнулися переважно базової модифікації, в якій з’явився 7-дюймовий мультимедійний тачскрин, який замінив 8-дюймовий. Така трансформація обумовлена ​​тим, що компанія Subaru змушена шукати рішення щодо заміни дефіцитних комплектуючих. Зі зміною сенсорного монітора японська модель втратила програвач CD-дисків, один USB-порт і функції розпізнавання голосу. Але медіасистема тепер підтримує мобільні пристрої із опцією дублювання смартфона.

Кросовер зберіг стереосистему із шістьма колонками та супутникову навігацію. Але остання доступна лише з топовими версіями. Інші характеристики японської моделі не змінилися. Зокрема кросовер повністю зберіг фірмовий комплекс безпеки.

Не стала компанія Subaru змінювати технічну частину Forester. Під капотом японської моделі стандартно розміщується 2,5-літровий безнаддувний двигун, який розвиває трохи більше 185 к.с. та 239 Н*м. Поєднується він з варіатором та повним приводом. У дорожчих модифікаціях утворюється гібрид. Примітно те, що Forester втратив опції, які йому додали лише торік.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти