Hyundai виводить на ринок новий Ioniq 6: всі особливості дебютної версії First Edition

Південнокорейський бренд Hyundai готується відкрити книги замовлень на свій новий електричний седан Ioniq 6 2023. Автомобіль у дебютній обмеженій версії First Edition надійде в продаж на європейському ринку навесні наступного року. Повноцінний дебют моделі заплановано на листопад 2023 року.

Новий Ioniq 6 вже кілька місяців продається на домашньому ринку. Виробник вже зібрав на нього велику кількість замовлень. Тепер настала черга комерційного дебюту в Європі. Як повідомили представники компанії Hyundai, спеціальну лімітовану серію First Edition буде випущено в кількості 2500 екземплярів. Спочатку нова модель дістанеться ринків Німеччини, Великобританії, Франції, Норвегії та Нідерландів. Бронювання автомобіля стартує 9 листопада.

Модель у спецверсії буде відрізнятися унікальним забарвленням кузова і 20-дюймовими колісними легкосплавними дисками, пофарбованими в чорний матовий колір. Вони надають автомобілю більш спортивного вигляду. Крім того, корпуси дзеркал заднього виду, бічні спідниці, вставка на кормовому бампері та антена «акулій плавець» отримали оригінальне оздоблення, що робить Ioniq 6 більш елегантним та вишуканим. Ще розробник затемнив емблеми Hyundai спереду та ззаду. У салоні автомобіля буде встановлений величезний екран, який поєднує в собі функціонал панелі приладів та мультимедійного комплексу. Сидіння модифікації First Edition оббиті шкірою та тканиною з картатим малюнком сірого кольору.

Автомобіль пропонуватиметься з однією механічною комбінацією. Седан оснастять двома електродвигунами з максимальною потужністю 325 кінських сил. З ними в парі передбачається робота літій-іонної акумуляторної батареї ємністю 77,4 кВт/год. Також корейській моделі належить система повного приводу. Максимальна дальність ходу машини – 519 км. Завдяки системі швидкої зарядки заповнити запас АКБ до 80% можна лише за 15 хвилин.

Джерело nrj.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти