Новий 7-місний кросовер Renault помітили під час тестів

Навесні цього року Renault представила компактний кросовер Austral, який став наступником Kadjar. Модель сподобалася шанувальникам марки, тому французька компанія вирішила доповнити її сімейство більш практичною версією.

Раніше повідомлялося, що подовжена модель отримає приставку Grand у назві. Однак тепер інсайдери стверджують, що новинка називатиметься Austral Espace. Втім, це не дивно, адже саме її вона замінить у лінійці виробника. Закамуфльовані прототипи вже потрапляли до об’єктивів фотошпигунів, але тепер новинку показали з усіх боків.

Судячи з знімків, передня частина подовженого кросовера повністю повторить стандартний Austral. А от від центральної стійки до корми він значно відрізняється. У прототипу більш рівний дах, розтягнута колісна база та інший задній обвіс. Точні габарити автомобіля не розкриваються. Однак такого приросту в розмірах достатньо, щоб у салоні було встановлено третій ряд сидінь.

Імовірно, моторна гамма моделей буде ідентична. Тобто у рух новинку буде приводити 1,2-літровий трициліндровий турбодвигун потужністю 130 к.с., який доповнений стартер-генератором. Також запропонують версії з 1,3- та 2,3-літровими моторами, що виробляють 140 і 160 к.с. відповідно. Очікується, що прем’єра подовженого Renault Austral відбудеться в середині 2023 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти