В Україні може з’явитися раніше невідома марка автомобіля

У мережу потрапила інформація про те, що новий китайський автомобіль марки Skywell – гібридний кросовер HT-i, може з’явитися на території України.

Також важливо повідомити, що компанія-виробник цього авто офіційно заявила, що виходить на нові ринки. Оскільки на території України китайські машини мають попит, швидше за все, Skywell з’явиться на наших дорогах вже зовсім скоро.

Повідомляється, що Skyworth HT-i буде модифікованим електрокаром. По суті це буде гібридний Skyworth EV6, який може похвалитися 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 110 кінських сил, і електричним мотором силою 176 конячок. Його максимальна швидкість досягає 176 км/год, а розігнатися до “сотки” він може за 10 секунд.

Крім цього, є відомості, що на території США та Європи цей екземпляр називають по-різному: Elaris Beo та Imperium. А ось країна-виробник його називає Skyworth.

На даний момент ці електричні кросовери продаються на території 42 країн, тож, найімовірніше, він з’явиться на українських ринках вже найближчим часом.

Джерело hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти