Honda планує повністю відмовитися від “механіки”

Своєрідною точкою неповернення для механічних коробок передач багато автомобільних експертів вважають перехід до електрокарів. Водночас генеральний директор компанії Honda Тосіхіро Мібе вважає, що не все так однозначно. В інтерв’ю виданню Car and Driver представник компанії Honda заявив, що встановлення МКПП у класичному розумінні на електрокар є малоймовірним.

На цей час у компанії впевнені, що знайти повноцінну заміну механічній коробці передач для електрокарів неможливо. На цей час у компанії Honda заявили, що відмовитися від МКПП повністю поки не готові, при цьому в компанії не хочуть використовувати і штучні замінники для МКПП, оскільки це досить складний процес із технологічної точки зору.

Зазначимо, що інші марки поки що шукають варіанти, як можна перенести частину елементів автомобіля з ДВС на електрокари (наприклад, компанія Toyota запатентувала механічну коробку передач для автомобілів з електродвигуном. На цей час у компанії Honda чітко дали зрозуміти, що вони не хочуть встановлювати на свої авто “псевдомеханіку” та імітувати перемикання.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти