Глушник Porsche 911 перетворили на дорогу акустичну систему

Акустична система 911 Soundbar 2.0 Pro виконана у корпусі вихлопу спорткара Porsche 911 GT3. Вона важить 65 кг та має потужність 300 Вт.

У лінійці Porsche Design з’явився новий оригінальний аксесуар — аудіосистема преміумкласу 911 Soundbar 2.0 Pro. Незвичайну акустику продають за 12 000 доларів — за ціною бюджетного авто на зразок Renault Logan. Про це повідомляє офіційний сайт Porsche Design.

Річ у тому, що акустична система створена в корпусі глушника Porsche 911 GT3. Почасти цим і зумовлено її високу вартість. До того ж товар буде рідкісним — його випустять тиражем у 500 екземплярів.

Динаміки формату 2.1.2 встановили прямо у корпус вихлопної системи. Вони забезпечують звук потужністю 300 Вт та доповнені технологією Dolby Atmos DTS-HD.

Також передбачені роз’єми HDMI 4К, адаптер Google Chromecast та Bluetooth 5.0. Аудіосистема підтримує стримінг через Apple AirPlay. Крім того, вона сумісна з іншими моделями акустики Porsche Design.

Розміри Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro чималі — вона досягає 1,5 м завширшки і 50 см заввишки, а маса становить 65 кг. Акустичну систему можна підвісити на стіну або встановити на спеціальній підставці, яка постачається у комплекті.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти