У мережі показали, як виглядатиме відроджена Таврія

У соціальній мережі з’явилася унікальна публікація, в якій йдеться про радянський автомобіль. Один з українських дизайнерів зробив чудову роботу і показав, як може виглядати сучасна «Таврія».

Відповідну публікацію український автор розмістив у своєму акаунті в соціальній мережі.

Український дизайнер, автоаматор та блогер Роман Прядко вирушив у соціальні мережі, щоб показати свій унікальний витвір – дивовижний дизайн для потенційно-нової машини Таврія.

Напевно, всі українці чудово знають, що Таврія – справжня легенда. У свої часи вона була дуже доступною та затьмарила навіть легендарний Запорожець. Крім цього, на українських дорогах і досі можна побачити цей екземпляр.

Зважаючи на те, що автомобілі ЗАЗ вироблялися дуже давно, їхній зовнішній вигляд став уже не актуальним. Однак дизайнер Роман Прядко увімкнув свою фантазію на максимум і показав, як сьогодні могла б виглядати Таврія.

Якщо звернути увагу на нову модель Таврії, можна сміливо сказати, що вона виглядає досить сучасно і стильно.

Є відомості про те, що останні моделі АЗ-1102 Таврія Нова робили у 2007 році. Найцікавіше в тому, що вони були дуже бюджетними, їхня ціна складала 22649 гривень.

Якщо згадати історію цього радянського автомобіля, то можна трохи здивуватися, оскільки він зійшов із конвеєра у 1988 році.

Джерело hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти