Volkswagen випустить новий кросовер

Новий кросовер Volkswagen стане однією з 10 нових моделей до 2026 року й удосконалить електричну лінійку ID.

Новий бос Volkswagen Томас Шефер окреслив своє бачення компанії після перших 100 днів роботи й раніше вже заявляв про зміни на кермі моделей німецького бренду та ціну найдоступнішого електрокара.

Керівництво VW також показало на заході в Берліні, що компанія випустить 10 нових моделей до 2026 року, включно з кросоверною версією ID.3.

«Ми наполегливо працюємо над розробкою додаткового компактного позашляховика на основі ID.3, щоб ми також могли запустити продукт VW у цьому швидкозростаючому сегменті автомобілів», — сказав він.

Новий кросовер ID.3 матиме спільний інтер’єр і ходову частину з хетчбеком, але запропонує більший кліренс, та має надійти в продаж наступного року.

«Ми дуже уважно прислухалися до спільноти ID.3 і переносимо оновлення обличчя нашої першої моделі MEB до 2023 року, — сказав Шефер. — Новий ID.3 робить помітний крок вперед щодо якості, матеріалів і стабільності системи. Автомобіль, який забезпечує те, що обіцяє бренд VW».

Незважаючи на те, що зовнішній вигляд нового ID.3 не буде кардинально відрізнятися від поточного автомобіля, інтер’єр отримає більш серйозні зміни.

Інформаційно-розважальна система, яка піддається значній критиці, ймовірно, буде оновлена за допомогою нового програмного забезпечення та оновленого інтерфейсу користувача, а якість пластику та інших матеріалів також будуть значно покращені.

Під капотом варто чекати тих самих варіантів батареї під обшивкою нового кросовера ID.3, що й у хетча; має буде доступний вибір із агрегатів потужністю 45, 58 та 77 кВт-год, які пропонуватимуть запас ходу понад 480 км для найдорожчих версій. Також можливий гарячий варіант GTX, причому моделі GTX, ймовірно, поширюватимуться на весь діапазон ID, включаючи ID.Buzz.

Шефер також дав додаткові підказки щодо найменших моделей ID, які можуть називатися ID.1 та ID.2.

Проте в цілому VW скоротить свою модельну лінійку, оскільки компанія рухається до виробництва лише електромобілів у Європі не пізніше 2033 року. «Ми хочемо, щоб бренд Volkswagen знову засяяв!» – додав керівник бренду.

Джерело motorcar.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти