У мережі показали Tesla Model S Plaid у розкішному спортивному обвісі

Американське тюнінг-ательє Competition Carbon надало на SEMA 2022 свій унікальний витвір – електричний седан Tesla Model S Plaid. Ця машина може закохати в себе найзатятішого автомобіліста, тому що вона справді прекрасна.

Якщо звернути увагу на зовнішній вигляд Tesla Model S Plaid, її можна прийняти за справжній гіперкар. Цей автомобіль має неймовірний обвіс, який вражає усіх без винятку. Однак треба розуміти, що дорогами з такими спортивними обважуваннями довго не покататися.

Насамперед, у вічі впадає велика передня частина кузова з величезними воздухозаборниками. А атлетичний капот також є невід’ємною частиною брутального дизайну.

По знімкам добре видно широкі арки над колесами та низькі пороги з карбоновими вставками. Передній та задній бампера також мають ці вставки, що робить цей автомобіль більш привабливим. Також варто відзначити і агресивний спойлер на багажнику Tesla Model S Plaid та грізний образ комплект глибоких дисків.

Що стосується начинки Tesla Model S Plaid, то вона може похвалитися 1020 к.с. і 1428 Нм крутящого моменту, її максимальна швидкість – 322 км/год, а розігнатися до «сотки» вона може за 2,1 секунди.

Джерело hyser.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти