Українські водії зіштовхнулися із серйозною проблемою на АЗС

До вибору АЗС потрібно підходити дуже уважно, адже у разі вибору не тієї заправки водій ризикує потрапити на проблеми з паливною апаратурою.

Іноді навіть великі заправки потрапляють у неприємні історії. Наприклад, ще на початку війни на АЗС WOG переплутали бензин і дизель через що у багатьох водіїв “накрилася” паливна система. У тій ситуації заправка визнала свою провину та сплатила постраждалим водіям ремонт.

На жаль, далеко не всі представники заправок такі добропорядні. Так, досить сумний інцидент трапився днями 20 жовтня під Києвом. Тут на заправці у Боряку жінка заправилася автогазом на 700 гривень. Наступного дня з авто почалися проблеми. Після візиту на сервіс виявилося, що ремонт коштує понад 3000 гривень.

Під час діагностики системи майстер встановив, що бензин був залитий разом із газом. Звернення на АЗС нічого не дало, оскільки адміністрація розводить руками і стверджує, що вони розливають “те, що прийшло”, натякаючи на те, що ситуація, що склалася, це проблеми водія. При цьому дівчина має фото чека і відео, де чітко видно, що це не газ.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти