В Україні помітили позашляхового “монстра” із чотирьох авто

Українські майстри досить часто презентують різноманітні проекти, а деякі, згодом, навіть стають доступними до покупки. Так, нещодавно на одній із дощок оголошень на продаж виставили УАЗ, у якому можна знайти елементи Land Rover Defender та навіть Mercedes-Benz G-класу.

Саморобний позашляховик з’явився у продажу у місті Стрий Львівської області. Зовні автомобіль схожий одночасно і на Land Rover Defender (у задній та середній частині), і на УАЗ-469 (передня частина та капот). В основі позашляховика лежать компоненти від Land Rover Defender, але передню частину автор чомусь вирішив взяти від УАЗу.

Загалом в автомобіля видно серйозну підготовку до їзди бездоріжжям. Так, в автомобіля явно збільшений кліренс, стоїть спеціальна грязьова гума, а також є функція підкачування коліс. По периметру авто також має безліч сталевих бамперів, підніжок, а на даху є спеціальний багажник. Під капотом цього монстра встановлено 3,0-літровий шестициліндровий турбований двигун зі старого Mercedes-Benz G-Класу.

Трансмісія також зібрана зі “всього, що знайшлося під рукою”. Так, роздавальна коробка була взята зі старого БТР, мости залишилися від Land Rover, а кожне колесо отримало по одній додатковій пружині. На цей час авто знаходиться у продажу і за нього просять чималу суму у 20 тисяч доларів.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти