Toyota офіційно анонсувала прем’єру нового Prius

У скорому часі Toyota попрощається з четвертим поколінням свого культового гібридного автомобіля і готується до випуску нової моделі. Попередня зміна поколінь для Toyota Prius матиме вирішальне значення для компанії, включаючи зниження продажів на ринку США.

В даний час серійне виробництво Prius здійснюється на двох підприємствах Toyota в Аїті (Японія). Остання інформація з далекої Японії вказує на те, що прийом замовлень на новий Prius закінчений. Виробництво Prius четвертого покоління завершується 30 листопада 2022 року. Цим роком компанія вже анонсувала нове покоління моделей, дебют якого призначений на грудень 2022 року.

Новий Prius буде абсолютно іншим автомобілем. Він буде заснований на платформі TNGA. Старовинна зовнішність стане місцем більш сучасного, елегантного та спортивного екстер’єру, буде розширено технологічне оснащення та покращено гібридні (HEV) та підключені гібридні (PHEV) двигуни. Чуть пізніше може з’явитися воднева версія автомобіля. Щоб побачити нову Toyota Prius в автосалонах, доведеться почекати до 2023 року.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти