Невідома італійська фірма випустить гіперкар за 7 млн доларів

Італійська компанія 777 Motors анонсувала випуск нового гіперкара. Звичайно, вона називатиметься 777 Hypercar, адже в компанії все пов’язано з сімками. 7 одиниць буде випущено, за ціною 7 мільйонів доларів, от тільки що означає третя сімка в назві?

Менше з тим, італійці кажуть, що цей автомобіль не зможе їздити звичайними дорогами – лише спортивним треком. Мабуть, у світі лише 7 таких трас.

Машина має лише одне посадкове місце в салоні. За дизайн відповідала компанія UP Design, а двигун проєктувала Gibson Technology, шасі зробила компанія Dallara.

Вага гіперкара складає лише 900 кг через використання в кузові вуглепластику. Об’єм двигуна V8 складає 4,5 літра, а його потужність сягає 730 к.с. – що ж, ми бачили потужність і у 1000 к.с.

777 Hypercar використовує синтетичне пальне, яке вже “прижилось” у автоспорті. Поки що випробувань на реальних автодромах не було, але попереднє моделювання показало, що коло легендарного автодрому в Монці машина проїде за 1 хвилину і 33 секунди.

Динаміка має бути як у болідів “Формули-1”, тому водій відчуватиме перевантаження до 4g. Щоб звикнути до них, компанія надсилатиме замовникам спеціальні тренажери для шиї. Перший автомобіль буде показано вже навесні 2023 року.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти