АЗС підвищили ціни на бензин після ракетного обстрілу: скільки коштує пальне

23 листопада Україна пережила одну з наймасштабніших ракетних атак російських окупантів. У деяких областях повністю зникли електроенергія та вода, велика частина населених пунктів також залишилися без світла. На частковий блекаут відреагували українські АЗС, які підняли ціни на паливо.

Автозаправні станції дещо підвищили вартість пального станом на 23 листопада, проте діапазон коливань невеликий – в межах 5-12 копійок. В середньому блакитне паливо в Україні продають за такими цінами:

– бензин А-95 преміум – 50,70 грн/л;
– бензин А-95 – 50,28 грн/л;
– бензин А-92 – 49,45 грн/л;
– дизельне паливо – 54,41 грн/л;
– автомобільний газ – 28,64 грн/л.

На заправках більшості мереж АЗС, що розташовані на підконтрольній території України, є представлені види пального. Їхня ціна коливається залежно від регіону. Наприклад, А-95 не продають тільки в Луганській області, найдорожче цей вид палива можна купити на заправках мереж ОККО та WOG (по 52 грн за літр), найдешевше – по 45 грн у Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Львівській областях.

Бензин А-92 відсутній у Сумській, Херсонській, Донецькій і Луганській областях, зате дизель можна придбати майже у всіх мережах АЗС по 51,50 грн за літр в західних регіонах і по 57,99 грн на АЗС мережі SOCAR у Київській, Одеській і Черкаській областях.

Джерело progroshi.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти