Кирило Тимошенко потрапив у новий авто скандал через Porsche Taycan

Виявляється, що за час війни заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко встиг покататися не лише на величезному Chevrolet Tahoe, який передали Україні в рамках гуманітарної допомоги, а й на мініатюрному та швидкісному Porsche Taycan, який потрапив до чиновника за дуже цікавим збігом обставин.

Так, нещодавно під час журналістського розслідування кореспонденти Української Правди помітили автомобіль Porsche Taycan, на якому протягом кількох місяців їздив заступник голови ОП Кирило Тимошенко. Так, цей автомобіль вдалося кілька разів засікти камерами безпечне місто біля Конча-Заспи, а також кілька разів він світився на центральних вулицях столиці в урядовому кварталі.

Судячи з опублікованих фотографій від УП, на момент використання цього автомобіля, Кирило Тимошенко оформив на нього спеціальну перепустку, щоб мати можливість пересуватися містом Києвом та околицями у комендантську годину. Якщо пробити номери автомобіля по базах, то виявиться, що він зареєстрований на ТОВ “Новем Логістик”, яка зареєстрована за адресою Паркова дорога, 16а.

За цією адресою розташований КВЦ “Парковий”, який раніше був місцем для регулярних зборів депутатів від партії СН. Єдиним власником цієї компанії є Вемір Давітян. Серед бізнесменів ця людина вважається неформальним куратором Запорізької області від імені влади. Згідно з ще одним розслідуванням УП Давітян регулярно їздить до ОП та спілкується з представником Слуги Народу у ВР Давидом Арахамією.

Про те, як автомобіль потрапив до Кирила Тимошенко в УП, вирішили запитати обох фігурантів цього розслідування. За словами Тимошенко, він скористався авто 3-4 рази, після чого повернув її Давітяну. Сам же Давітян повідомив, що давав автомобіль представнику ОП для “тест-драйву” одразу після того, як його купив, адже він йому “не підійшов”.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти