Toyota показала зовнішність нового Grand Highlander

Компанія Toyota частково показала дизайн майбутнього Grand Highlander, випустивши тизерне зображення, яке демонструє відмінний стиль від нинішнього п’ятимісного автомобіля.

За словами Toyota, Grand Highlander 2024 року випускатиметься з трьома рядами сидінь, «обладнаних для сімейних пригод». Задні двері — ще одна новинка, а також бампер, дифузор і спойлер на даху з тим, що здається більшим третім стоп-сигналом.

Якщо ви збільшите масштаб зображення, також побачите, що праворуч від дверей багажника написано «Platinum», а зліва — «Hybrid Max». Перший напис передбачає, що ми дивимося на добре обладнану версію Grand Highlander, а другий, що він оснащений електрифікованою силовою установкою, якою може бути 2,5-літровий AWD від звичайного Highlander, потужністю 340 к.с. і 542 Нм крутного моменту.

На додаток Toyota також оголосила, коли відбудеться прем’єра Grand Highlander 2024 року. Це відбудеться напередодні Чиказького автосалону 2023 року, 8 лютого.

Враховуючи його розширену практичність із додаванням третього ряду сидінь, Grand Highlander буде дорожчим за звичайний, коштує 41 820, 43 420 і 43 220 доларів в залежності від комплектації. Що стосується його суперників, Grand Highlander 2024 року неминуче буде боротися за Hyundai Palisade, Kia Telluride, Volkswagen Atlas та іншими великими кросоверами сімейного типу.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти