В Україні викрили нову аферу з пальним: чого не рекомендують робити водіям

У мережі АЗК ОККО повідомили, що виявили шахрайську розсилку повідомлень від імені компанії, метою якої є збір персональних даних клієнтів мережі.

Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці ОККО у соціальній мережі Facebook.

«Ми виявили масову шахрайську розсилку повідомлень з посиланням на сайт, де розповідають про те, що у нашій мережі діють «паливні субсидії». Суть полягає у тому, що ви проходите опитувальник – шахраї збирають ваші персональні дані, за що вам обіцяють 5000 гривень», – йдеться у повідомленні.

Для так званої «достовірності» інформації на сайті навіть є відгуки «щасливих переможців».

Як зазначають у мережі АЗК, ОККО не має жодного відношення до цієї «акції», і просять клієнтів пильнувати й не розголошувати своїх персональних даних.

«Нагадаємо, про всі свої офіційні активності ми завжди повідомляємо через: сайт нашої компанії, повідомлення від програми лояльності Fishka, підсвічуємо їх на наших офіційних сторінках у соціальних мережах», – зазначають у прес-службі, додаючи, що потрібно уважно перевіряти адресу посилання, яке отримали, і в жодному разі не переходити за посиланням, якщо у адресі – незрозумілий набір символів.

«Якщо ви все ж перейшли за посиланням, у жодному разі не надавайте своїх персональних даних, а також не поширюйте фейкову інформацію в групах і чатах», – підсумували у компанії.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти