З’явилися перші знімки бюджетного електрокросоверу Renault

Опубліковано зображення нового Renault 4 E-Tech. Компактний електрокросовер презентують у 2024 році, а його продажі стартують на початку 2025-го. Про це повідомляє французький сайт L’argus.

Електрокросовер Renault 4 E-Tech є серійною версією концепт-кара 4Ever Trophy, представленого на Паризькому автосалоні. Його позиціонують як наступника знаменитого Renault 4 1960 року. У нього знайомий силует із високим капотом та малими кутами нахилу стійок даху, у ретро-стилі виконані й фари авто.

Повідомляється, що новий Renault 4 досягає 4,16 м завдовжки і побудований на платформі CMF-B EV, як і електромобіль Renault 4. На вибір запропонують версії потужністю 125 і 150 к.с.

Електрокар отримає літій-іонні акумулятори ємністю 42 та 52 кВт∙год. Топовий варіант зможе проїхати 420 км. без підзарядки. Крім того, він отримає функцію двонаправленої зарядки, тобто зможе живити електрикою будинок.

Також стало відомо, що електрокар Renault подорожчав. Раніше повідомлялося, що він коштуватиме від 20 000 євро, але тепер ціна підскочила до 29 000 євро. Тим не менш, це все одно буде найдоступніший електрокросовер Renault.

Джерело enovosty.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти