Компанія Hyundai представила концепт безпілотного автомобіля майбутнього

На майбутній виставці CES, яка має пройти в Лас-Вегасі, компанія Hyundai планує представити електрокар майбутнього разом із M.Vision TO. Автомобіль буде не тільки повністю автономним, але й матиме поворотні колеса-двигуни, що може повністю змінити загальну концепцію поїздок на автомобілі.

Про всі подробиці новинки, у компанії Hyundai розповіли на своїй сторінці у Facebook.

Зовні Hyundai M.Vision TO схожий на невелику маршрутку за рахунок великої кількості скла та прямокутної форми. На самому кузові можна знайти кілька дисплеїв, які можна використовувати для показу реклами чи будь-якої іншої корисної інформації. Салон зроблений у дусі мінімалізму, а кілька сидінь для пасажирів можуть обертатися довкола своєї осі.

Також у Hyundai представлять і версію M.Vision HI, яка є преміальним безпілотником з комфортнішими сидіннями та вікнами, які будуть працювати як голографічні дисплеї. Щоб транспорт орієнтувався у просторі, він має безліч датчиків, камер та лідарів. Ще однією характерною особливістю цього транспорту є те, що він взагалі не має органів управління.

Концепт-кар також не має одного двигуна, а в рух його наводять чотири мотор-колеса, які поєднані з елементами гальмівної системи, рульового керування та підвіски. Особливістю даних коліс також є можливість повороту на 90 градусів, що значно підвищує можливість маневрів в умовах міста. Також подібна особливість дозволить машині їздити боком та розвертатися на місці.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти