Суперкар Tesla Roadster можуть представити публіці вже у 2023 році

Свого часу Tesla Roadster стала однією з перших моделей для молодої компанії з виробництва електрокарів і ось тепер, після паузи в кілька років, компанія Tesla знову планує випустити Roadster, але вже в більш доопрацьованому варіанті. Тепер автомобіль матиме характеристики суперкара і зможе розганятися до 100 км/год за 1,9 секунди, а його максимальна швидкість складе близько 400 км/год.

Очікується, що новий суперкар від Tesla надійде у продаж вже у червні 2023 року.

Згідно з внутрішньою документацією компанії, яка потрапила до рук журналістів, наступним авто, яке стане на конвеєр після вантажівки Tesla Semi, буде саме Roadster, а не багатостраждальний пікап Cybertruck. За прогнозами експертів, на прем’єру моделі Roadster варто очікувати вже найближчого місяця.

Відомо, що Tesla Roadster збиратимуть у Фрімонті у Каліфорнії. Спочатку планують зібрати 1000 авто лімітованої серії Founders Series по 250 000 доларів за штуку, а “базові” версії по $ 200 000 з’являтися трохи пізніше.

Вже зараз про електрокар відомо, що він отримає три електромотори з сумарною потужністю більше 1000 к.с. Розгін до сотні становитиме 1,9 секунди, а максимальна швидкість – перевищуватиме 400 км/год. Запас ходу суперкара становитиме 1000 кілометрів.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти