Новий Ford Mustang: характеристики

Бренд Ford опублікував передріздвяне відео, в якому назвав подробиці про новий спорткар Mustang. Купе та кабріолет сьомої генерації були розсекречені ще 3 місяці тому, але тоді за кадром залишилися параметри двигунів. Тепер з’ясувалося, що найпродуктивніший з них видаватиме 507 к.с.

Так, 2,3-літрова «турбочетвірка» EcoBoost нової генерації, якою оснащують базову версію моделі Mustang, на преміальному паливі видає 319 к.с. і 475 Нм крутного моменту – на 5 к.с. більше, ніж раніше. За розрахунками компанії Ford, мотор став не тільки потужнішим, а й економічнішим: зокрема, у заміському та змішаному циклах.

При цьому 5,0-літровий атмосферний агрегат Coyote V8, адресований Mustang GT і також значно модернізований, тепер налаштований на 487 к.с. і 562 Нм максимального моменту, що крутить. Надбавка в порівнянні зі стандартною GT-моделлю 6-го покоління склала 31 к.с. та 7 Нм, але в тій родині були 487-сильні спеціальні версії Mustang Bullit та Mustang Mach 1. Доплативши за альтернативну випускну систему з керованою заслінкою, власники нового Mustang GT отримають уже 493 к.с. і 566 Нм крутного моменту.

На чолі діапазону моделі поки що стоїть Mustang Dark Horse від підрозділу Ford Performance, який поєднує набір GT Performance Pack з розширеним аеродинамічним обважуванням, посиленою підвіскою, а також великими передніми гальмами Brembo з 6-поршневими механізмами. Його версія 8-циліндрового двигуна з посиленими для роботи при вищому тиску компонентами видає 507 к.с. і 566 Нм крутного моменту. Крім версій Shelby, це найпотужніший безнаддувний двигун V8, яким будь-коли оснащували модель Mustang.

У продаж Ford Mustang нового покоління надійдуть літом 2023 року. Ціни на новинку поки що не названі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти