Mercedes представив новий Maybach: новий рівень розкоші

Через два роки після появи S-class в 223 кузові компанія Mercedes-Benz представила оновлений Maybach на базі цієї моделі, який вийде обмеженим тиражем. Йдеться про версію Mercedes-Maybach S680 Haute Voiture 2023, таких автомобілів випустять лише 150 штук, повідомляє портал Car and Driver.

Під капот новинки встановлять топовий двигун у лінійці Mercedes – V-12 з двома турбінами. Цей монстр видаватиме 621 к.с. При цьому даних про швидкість розгону цього автомобіля поки немає, але враховуючи, що топова версія Mercedes-Maybach S580 раніше розганялася до першої сотні за 4.1 секунди з V-8 на 496 к.с, можна припустити, що нова версія зможе виїхати з 4 секунд.

Крім топового двигуна, автомобіль отримає унікальний стайлінг та обмежений тираж у 150 екземплярів. У продаж новинка надійде вже з наступного року. Екстер’єр автомобіля буде двоколірним і складатиметься з темно-синього та рожево-золотого кольору. Також зайву преміальність авто підкреслюватимуть фірмові диски Maybach.

Салон автомобіля буде виконаний з білої шкіри з незвичайними шкіряними вставками з квадратним малюнком. Очікується, що стартовий цінник за це авто становив 230 тисяч доларів, хоча офіційно компанія Mercedes ще не оголосила вартість Mercedes-Maybach S680 Haute Voiture.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти