Новий Volkswagen Tiguan знову «засвітився» на тестах

Нове покоління кросовера Volkswagen Tiguan знову з’явилось на дорожніх тестах й тепер вже у білому кольорі.

Volkswagen продовжує готувати наступне покоління Tiguan. Вперше новий кросовер з’явився на дорогах загального користування в серпні, а потім закамуфльовану модель помітили у листопаді.

На останніх шпигунських знімках модель з’явилась в білому кольорі, що полегшує розшифровку того, як вона виглядатиме, коли дебютує.

Що зміниться?

Незважаючи на те, що VW зробив усе можливе, щоб змусити нічого не підозрюючих перехожих повірити, що це модель поточного покоління, білий екстер’єр дозволяє легше, ніж будь-коли, помітити наклейки, які намагаються приховати серійний дизайн Tiguan.

Volkswagen сховав освітлювальні прилади на обох кінцях кросовера, але це ще не всі хитрощі. С-подібні елементи повітропроводів, нижня обшивка дверей і вихлопні отвори — все це наклейки.

Важко визначити з упевненістю, але схоже, що новий Tiguan буде більшим за модель, яку він замінить. Не схоже, що VW подовжив колісну базу, але звиси виглядають трохи масивнішими. Кросовер також виглядає менш квадратним, ніж попередня версія, отримавши більш виразний стиль.

На попередніх шпигунських фотографіях не вдалось сфотографувати салон, але вочевидь його також змінять. Інтегрований екран замінено окремим блоком, але VW розташував його тепер на рівні панелі приладів. Вочевидь, за кермом ховається нова цифрова панель приладів.

Поки не варто очікувати, що Volkswagen випустить електричний Tiguan, оскільки автовиробник уже пропонує ID.4, який націлений на той самий сегмент. Однак, компанія планує запропонувати потужнішу версію Tiguan для США, але це може бути не повномасштабна модель R. Плагін-гібрид повинен мати більший діапазон, ніж раніше, тоді як VW зробить бензинові та дизельні двигуни ще чистішими.

Volkswagen тестуватиме Tiguan у цьому вигляді протягом кількох місяців й поки немає жодних ознак, коли компанія його представить. За припущеннями, дебют запланований у другій половині 2024 року, а кросовер з’явиться як модель 2024 року. Новий Tiguan виглядає готовим до виробництва, а оновлення наступного покоління дасть моделі нове життя, оскільки автовиробник переходить на виробництво лише електромобілів.

Джерело motorcar.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти