Новий кросовер Hyundai Kona представили офіційно

Компанія Hyundai представила компактний кросовер KONA другого покоління. Найзнаковіший міський кросовер корейського бренду буде випускатися у чотирьох модифікаціях: з класичним ДВС, гібридною системою, повністю електричним двигуном та у спортивній версії N Line, повідомляє “Твоя МАШИНА”

У новому поколінні Hyundai KONA перетворився на більший, але, як і раніше, орієнтований на міські дороги кросовер з сміливішим і футуристичним екстер’єром. Збільшившись у довжині (на 150 мм, до 4 355 мм), ширині (на 25 мм) та колісній базі (на 60 мм), кросовер не втратив свій культовий вигляд і залишився впізнаваним.

Зовнішній вигляд нової Kona відрізняється від минулої генерації загостреною носовою частиною з тонкою світлодіодною смугою, яка йде на всю ширину капота. Інтер’єр отримав два нових дисплеї 12,3 дюйми, один з яких відповідає за цифрову панель приладів, а інший за керування медіакомплексом.

Важіль КПП тепер не на центральній консолі, а за кермовим колесом, що дозволило звільнити більше простору для зберігання. Другий ряд сидінь, за повідомленнями компанії, відрізняється максимальною практичністю та комфортом, а за ним знаходиться збільшений до максимально можливого обсягу багажний відсік.

Технічні характеристики Hyundai KONA другого покоління поки що не розкрито. Докладніша інформація буде відома найближчими місяцями.

Джерело tarantas
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти