Audi анонсувала новий потужний кросовер

Наступного місяця Audi представить концепцію міцного кросовера Activesphere, який створений для пересування як на дорозі, так і на бездоріжжі.

Новий Audi Activesphere, концепт-кар нового покоління з електричною силовою установкою та можливостями автономного водіння четвертого рівня, буде представлено 26 січня.

Прийнявши форму міцного позашляхового кросовера, анонсована модель забезпечуватиме можливості як на дорозі, так і на бездоріжжі, що дозволить водіям вести більш активний спосіб життя, вважають в Audi.

Activesphere — це останнє доповнення бренду до концептуальної лінійки наступного покоління, яка спочатку була представлена як тріо автомобілів, що складаються зі спортивного розсувного купе Skysphere, мінівена Urbansphere та представницького седана Grandsphere.

Імовірно, базуючись на платформі PPE, спільною для Urbansphere та Grandsphere, Activesphere має високий кліренс і великорозмірні колеса, що контрастує з витонченим кузовом і вузькими фарами чіткого дизайну. Ці конструктивні особливості вказують на те, що модель матиме певний рівень позашляхових можливостей. Й тут явно проглядається вплив ралійного позашляховика марки для “Дакар”.

Незважаючи на те, що Audi залишалася небагатослівною щодо конкретних функцій, усі чотири концепції переповнені технологіями наступного покоління, включаючи можливості автономного водіння четвертого рівня та креативні рішення для покращення практичності, відпочинку та екологічності.

Audi попередньо опублікувала кілька різних технологій акумуляторів для своїх концептів. Urbansphere, який стане найбільшим автомобілем фірми, оснащений акумулятором ємністю 120 кВт-год із запасом ходу до 750 км і може заряджатися на швидкості до 270 кВт.

Розміри батареї для Skysphere не розголошуються, хоча Audi заявила, що її ємність очікується вище 80 кВт-год, пропонуючи запас ходу близько 500 км.

Стосовно силових агрегатів, то концепти Audi мають цифри від 395 кінських сил для Urbansphere до 711 кінських сил у Grandsphere.

Activesphere вперше дебютує публічно на заході Audi «Celebration of Progress».

Джерело motorcar.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти