Імпортозаміщення в дії: в Росії озвучили ціну на новий кросовер Москвич

Московський автозавод “Москвич” назвав ціну першої відродженої лінійки – міського кросовера “Москвич 3”. Новинка, яка у Москві та регіонах Центрального федерального округу (ЦФО) з’явиться у продажу вже у грудні, коштуватиме від 1 970 000 рублів, це приблизно 28 000 доларів за нинішнім курсом.

Пропонуватимуть «Москвич 3» у п’яти відтінках кузова: білому, чорному, сірому, червоному та блакитному. На вибір є два бензинові мотори: атмосферний ДВС об’ємом 1,6 літра потужністю 109 к.с., який поєднується з 6-швидкісною МКПП, і 1,5-літровий турбоагрегат, який, видаючи 150 к.с., працює в парі з тією ж 6-ступеневою «механікою» або варіатором. Привід виключно передній.

Кросовер буде обладнаний 17-дюймовими легкосплавними дисками, захисним пластиковим контуром по периметру кузова, рейлінгами на даху, центральним підлокітником, USB-роз’ємами, люком з електроприводом, електромеханічним гальмом стоянки з функцією AutoHold. Крім того, встановлені кнопка запуску двигуна (Start/Stop), камера заднього виду, а також набір базових систем безпеки (ABS, ESP та інше) та допомоги водію: помічник екстреного гальмування, система допомоги при старті на підйомі, задні датчики паркування та система моніторингу тиску у шинах.

Інтер’єр «Москвич 3» оснастили дворівневою центральною консоллю, у верхній частині якої знаходиться тачскрин медіакомплексу діагоналлю 10,25 дюйма з можливістю підключення смартфонів за протоколами Apple CarPlay/Android Auto, а в нижній встановлений сенсорний блок клімат-контролю, керувати яким можна навіть з рульового колеса.

Джерело tarantas
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти