У мережі з’явилися перші фото салону найбільшого кросовера Haval

Компанія Haval готується до прем’єри свого найбільшого кросовера, який отримає статус флагмана марки. Офіційна назва моделі ще не присвоєно, тому поки що вона проходить під заводським найменуванням P04.

Але якщо зовнішній вигляд моделі вже більш-менш відомий, то як виглядатиме салон новинки досі було незрозуміло. Цей пролом був закритий фотографіями, опублікованими в базі китайського мінпрому.

Говорити про дизайн автомобіля поки складно, оскільки прототип одягнений у камуфляж. Єдине, що можна зрозуміти, глянувши на його знімки, кросовер матиме головну оптику, яка ріднить його з пікапом Great Wall King Kong Poer. До речі, у цієї моделі новинка Haval запозичить і платформу.

Схожі риси у двох всюдиходів Great Wall можна знайти і в салоні. Причому настільки, що автомобілі здаються ідентичними. Дефлектори обдування, передня панель та мультимедійна система Haval H04 – всі вони повторюють рішення King Kong Power. Різниця полягає лише в іншому компонуванні тунелю підлоги, але це цілком зрозуміло, оскільки в пікапа немає версій з автоматичною коробкою передач, а у H04 точно буде.

Щодо двигунів, то для флагмана Haval обіцяють повністю нову гібридну силову установку на базі мотора, який встановлюється на великий позашляховик H9. І цей агрегат навряд чи виявиться єдиним для новинки.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти