Раритетний Lamborghini вартістю понад $1,2 мільйона знайшли у гаражі

За весь час випуску Lamborghini Countach LP400 Periscopio було виготовлено лише 150 екземплярів, тому не дивно що зараз вартість авто на аукціонах сягає понад мільйон доларів.

Видання The Sun опублікувало новину, що екземпляр 1975 року був знайдений у гаражі мільйонера-затворника. Тепер його хочуть продати за понад 1 мільйон фунтів стерлінгів ($1,2 мільйона). Цей автомобіль дуже цікавий для колекціонерів, тому автомобіль швидко знайде собі нового власника.

Знайшли раритетне авто у розкішному замку на французькому острові біля Ла-Рошель. Мільйонер придбав його у 1983 році. Автомобіль з гордістю носить серійний номер 9. Ця деталь додає йому вартості і робить його ще дорожчим та ексклюзивнішим Lamborghini.

За 30 років на авто наїздили лише 87 557 км, весь інший час він просто стояв в гаражі.

Lamborghini Countach LP400 ‘Periscopio’ має під капотом 3,9-літровий V12 із шістьма карбюраторами на 375 к.с. Двигун працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і дозволяє розвивати 280 км/год.

Візитною карткою моделі є сміливий дизайн із клиноподібною формою. Навіть зараз дизайн приковує до себе погляди автолюбителів та випадкових перехожих.

У французькому аукціонному будинку Artcurial розповіли, що суперкар чудово зберігся. Навіть інтер’єр виглядає майже як новий.

Artcurial виставить Lamborghini Countach LP400 Periscopio на продаж на міжнародній виставці класичних автомобілів у Парижі. Вона проходитиме з 1 по 5 лютого 2023 року.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти