В Україні продовжує дешевшати пальне: де можна заправитись найдешевше

В Україні за останній тиждень низка операторів роздрібного ринку знизили вартість як бензинів, так і дизпалива (ДП). Це стало відомо з даних моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи «А-95», повідомляє enkorr.ua

Бензин марки А-95 став дешевше на 1 грн/л у мережах ОККО, WOG, Amic, а також UPG і «Нефтек». На АЗС мережі KLO 95-й став дешевше на 92 коп./л. Найдорожчий 95-й бензин продають у мережах «Нефтек» і «Авіас» – за 53 грн/л, найдешевше – на АЗС UPG, за 49 грн/л.

Бензин марки А-95+ найбільше втратив в ціні на АЗС «Манго» – на 2 грн/л, найменше – на 42 коп./л – на АЗС KLO. На ОККО і WOG він втратив по 1 грн/л відповідно. Найдорожчий бензин А-95+ продають на АЗС мережі Socar – за 55,99 грн/л, найдешевше – за 49 грн/л – у мережі Prime, середня ціна становить 52,49 грн/л.

Дизпаливо найбільше подешевшало на АЗС мережі «Нефтек» – 2 грн/л. Найменше дизельнепальне втратило в ціні на АЗС «БРСМ-Нафта» – 26 коп./л. З найбільшою ціною ДП реалізує АЗС Socar – за 57,99 грн/л, преміум-мережі ОККО й WOG, а також «Нефтек» тримають ціну на рівні 56 грн/л.

Якщо брати середні показники, за минулий тиждень в Україні 95-й бензин подешевшав на 50 коп./л, А-95+ – на 62 коп./л, дизельне пальне – на 10 коп./л.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти