В Україні виготовили потужні автомобілі

Український завод Спецтехніки Техкомплект випустив дві бортові платформи на базі Iveco Trakker. Вони будуть працювати на об’єктах критичної інфраструктури, повідомили в пресслужбі виробника.

«Для критичної інфраструктури Миколаївщин виготовлено дві нові бортові платформи на базі IVECO TRAKKER AT380T41», – розповіли у повідомленні.

На платформу за кабіною встановлений італійський кран маніпулятор, який розраховано на підняття вантажів до 6,3 т на мінімальному вильоті 2,2 м. Максимальний виліт 1-секційної стріли 6,35 м (в/п на вильоті 6,2 м становить 2,3 т). Вантажний момент 14,5 тм.

Бортовий автомобіль ТК-IV-КМ-155 + КМУ має колісну формулу 6х4. Колісна база становить 4500 мм. Кабіна – HI-LAND / Active Day / денна. Двигун – CURSOR 13 потужністю 410 к.с. та 2 100 Нм крутного моменту. КПП – механічна, 16 ступенева. Повна вага – 33 000 кг.

Тристороннє розвантаження бортів і наявність крано-маніпуляторної установки за кабіною робить модель ТК-IV-КМ-155 дуже зручною для завантаження/вивантаження вантажу, що перевозиться.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти