У мережу злили фото першого електрокара Xiaomi: нагадує McLaren та Aston Martin

У соціальних мережах Китаю з’явилися перші світлини електромобіля від популярного виробника смартфонів Xiaomi, який має назву MS11 і екстер’єром нагадує автомобілі McLaren 720S та Aston Martin.

Про це розповіли в Carnews China.

Світлини електрокара вважаються “злитими”, але відомо, що серед виробників смартфонів інсценувати “витік” світлин нового продукту, це звична практика, за допомогою якої можна побачити реакцію майбутніх споживачів на новинку й підігріти до неї інтерес.

Автомобільні експерти відзначили, що дизайн електромобліля Xiaomi MS11 натхненний виглядом McLaren 720S та Aston Martin, а також він точно щось запозичив від китайського електрокара BYD Seal.

На світлинах видно, що електромобіль Xiaomi MS11 – це спортивний седан, оснащений скляним дахом, масивними колесами й гальмами Wilwood. До того ж на лобовому склі розмістили датчик LiDAR, а логотип Xiaomi красується у центрі дисків.

Як виглядає інтер’єр електромобіля ще невідомо, однак можна очікувати, що незабаром у китайських соціальних мережах виявлять “злиті” фото.

Придбати авто від Xiaomi можна буде за ціною від 38 300 до 51 600 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти