Значно підвищить шанси: як підготувати авто до проходження техогляду

До завершення війни обов’язковий технічний огляд всіх транспортних засобів в Україні не введуть, але власники авто мають вже зараз готвувати свої транспортні засоби до перевірки, пише “Апостроф”

Журналісти видання розповіли про ті дії, які потрібно зробити вже сьогодні, щоб уникнути зайвого клопоту та витрат під час проходження технічного огляду.

В даний час в Україні діють норми, за якими під час технічного огляду в транспортних засобах мають перевіряти системи гальмівного та кермового управління, зовнішні світлові прилади, пневматичні шини та колеса, світлопропускання скла, газобалонне обладнання та інші елементи та частини, від яких залежить безпека дорожнього руху та охорона навколишнього середовища.

Тому автомобільні експерти радять вже зараз хоч би поверхово перевірити свій автомобіль на справність цих систем. Цю перевірку можна зробити навіть самостійно. Кожен водій зацікавлений у безпеці свого пересування, тому йому треба постійно думати про це, незалежно від того, повернуть в Україні обов’язкові техогляди, чи ні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти