Новий Skoda Kodiaq 2024 розсекретили до прем’єри

У мережі з’явилися перші фото нового Skoda Kodiaq 2024 модельного року, який мають представити в жовтні 2023 року. В даний момент автомобіль тестують, повідомили в виданні Auto.cz.

Кросовер другого покоління Skoda Kodiaq збереже знайомий дизайн, але збільшиться в розмірах. Також у лінійці моделі вперше з’явиться гібрид, що підзаряджається.

Передня частина кросовера виглядає дуже знайомо, дизайнери вирішили зберегти зовнішність авто і не дуже змінювати передню частину з фірмовою шестикутною решіткою радіатора й довгастими діодними фарами. В той же час дизайнери прибрали рельєф боковин. Двері багажника залишаються профільованими, а ліхтарі, як і раніше, довгасті.

Побудований кросовер Skoda Kodiaq 2024 буде на платформі MQB, як і його попередник.

Інтер’єр нового Skoda Kodiaq 2024 не показали, але відомо, що кросовер у базовій версії отримає віртуальну панель приладів і збільшений тачскрин мультимедіа. Як і раніше, модель запропонують у виконанні на 5 і 7 місць.

Skoda Kodiaq 2024 другого покоління збереже бензинові турбодвигуни об’ємом 1,5 і 2,0 л, а також дволітрові турбодизелі. Всі двигуни доповнять 48-вольтною “м’якою” гібридною установкою, а потім з’явиться ще й гібрид Skoda Kodiaq.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти