В Україні знайшли 30-річний раритет у стані нового авто та з пробігом 350 км

В Україні виявили старий ГАЗ-24-10, який простояв у гаражі понад 30 років і якого навіть не прикручені номерні знаки, а власником автомобіля є Герой України.

30-ти річну “Волгу”, яка зберіглася в ідеальному стані знайшли у Вінниці. Відео опублікував на Youtube блогер Roma Uracco.

“Волгу”, яка простояла в гаражі понад 30 років знайшли ще до початку війни в гаражі Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова. Так як автомобіль належить колишньому ректору навчального закладу, Герою України Василю Морозу.

Стало відомо, що він придбав ГАЗ-24-10 у 1990 році (навіть збереглася квитанція, де вказана вартість авто у 16 200 рублів). Але ректор мав службовий автомобіль, а своїм авто він майже не користувався і поставив її в гараж. “Волга” має лише 350 км пробігу, а автомобільні номери і досі не прикручені.

Автомобіль зберігся у чудовому стані, має гарний стан лакофарбового покриття та рідну гуму. Салон також добре зберігся і, за твердженням блогера, у ньому навіть залишився запах нового автомобіля. Двигун “Волги” чистий та в мастилі.

Також маються документи на автомобіль та посібник з експлуатації. У багажнику в целофановому пакеті зберігаються оригінальні ковпаки на колеса. Хоча “Волга” не експлуатувалася, власник зробив тонування скла.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти