Toyota повертає у виробництво культовий позашляховик

Японська компанія Toyota зібралася повернути на автомобільний ринок перевірений роками позашляховик. Без перебільшення “легендарна” машина виробника повернеться в салони до кінця 2023 року. У Toyota очікують, що попит на новинку буде як у комерційному сегменті, так і на споживчому ринку серед простих автомобілістів. Про яку ж таку машину йдеться?

Представники компанії Toyota на офіційному рівні підтвердили, що підприємство збирається відродити у 2023 році легендарну модель марки – Rankle 70. У компанії сподіваються, що машину однаково добре купуватимуть для своїх потреб як рядові автомобілісти, так і представники всіляких комерційних та державних структур. Великі надії на відроджений Rankle 70 покладаються у зв’язку з тим, що машина поєднує в собі високий рівень комфорту, сучасне оснащення і відмінну прохідність навіть у найсуворіших умовах.

Зовні оновлений Rankle 70 мало чим відрізнятиметься від старої версії даної моделі. Найзначніші зміни відбудуться, звичайно ж, під капотом. Подробиць поки небагато, однак, за останніми даними, автомобіль збираються оснастити 2.8-літровим дизельним агрегатом, який працюватиме разом з 6-ступінчастим автоматом. Останній прийде на зміну “класичній” 5-ступінчастій механіці. У технічній частині від оригінального автомобіля буде успадковано блокування диференціалу.

Що ж до дизайну, то тут на машину чекають мабуть незначні доопрацювання. Втім, вигляд старого нового авто все ще тримається в секреті. Можливо, дизайнери Toyota хочуть приємно здивувати автомобілістів у день прем’єри. Достовірно відомо лише те, що від оригіналу машина успадкує потужні передні крила і характерні круглі фари. Також виробники збираються позбутися оригінального логотипу марки. Разом з ним встановлять логотип компанії Toyota, щоб зобразити наступність з попередніми автомобілями серії. Імовірно Toyota Rankle 70 побачить світ восени 2023 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти