Бюджетний кросовер від Renault перетворили в будинок на колесах

Автовиробник Dacia випустив пакет опцій Sleep Pack для бюджетного кроссовера Jogger, в який входить двоспальне ліжко, ящик для зберігання, намет та штори. З цим пакетом сімейний трирядний автомобіль перетворюється на практичний кемпер. Ця опція ідеально підійде для тих, хто любить подорожувати на своєму авто.

На меті пакету Sleep Pack зробити зручними поїздками для тих, хто часто подорожує автомобілем. З цим пакетом перетворення пасажирського простору в спальню з ліжком, займає лише декілька хвилин.

До пакету входять наступні аксесуари:

– матрац, який можна розмістити на місці задніх сидінь. Матрац йде в комплекті з дерев’яною скринькою, яка дає додаткових 220 літрів місця для зберігання;

– затемнені штори;

– намет, який кріпиться до задньої частини автомобіля. Цей аксесуар замовляється додатково.

Якщо ви плануєте придбати Dacia Jogger 2023 року і разом з автомобілем купити і Sleep Pack тоді варість пакету – 1585 доларів. В разі вашого бажання оснастити свій Jogger цими аксесуарами окремо, ціна пакету – 1905 доларів.

Пакет Sleep Pack доступний для всіх версій кросовера. Спершу його запропонують у Франції, а згодом і в інших європейських країнах.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти