Ferrari SF90 Spider отримав пакет доробок від ательє Mansory

Тюнінг-ательє Mansory представило свій пакет доопрацювань для SF90 Spider. Тюнінгована версія отримала назву Ferrari F9XX Tempesta Celeste, і як всі проекти Mansory – машина являє собою “космічний дизайн”.

Всі кузовні елементи отримали доповнення з так званого кованого карбону, що дозволило поліпшити аеродинаміку, а також додати трохи агресії в дизайн кузова. Головними особливостями екстер’єру можна назвати стаціонарне антикрило, відразу чотири патрубки вихлопної системи та протитуманний ліхтар, що знаходиться в центрі дифузора у стилі болідів «Формули-1».

Машина оснащена різнорозмірними колесами – 21 та 22 дюйми спереду та ззаду відповідно. Інтер’єр обшитий від килимків до стелі світло-блакитною шкірою. Стандартний Ferrari SF90 Spider оснащується гібридною системою, яка базується на двигуні V8 об’ємом 4,0 літри потужністю 780 к.с. і 800 Нм – його доповнюють три електромотори загальною віддачею 220 к.с.

Один встановлений між мотором та КПП, два інших – на передній осі. На Mansory F9XX ДВС форсований до 980 к.с. і 980 Нм, тому комбінована потужність становить 1 100 к.с. Усього буде зроблено три екземпляри Mansory F9XX Tempesta Celeste, кожен з яких у рамках програми One of One отримає особливе оформлення кузова та салону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти