Tesla Model S Plaid розігнали до максимальних 350 км/год: новий рекорд

У Tesla Model S Plaid може бути знятий обмежувач швидкості для власників, які придбали модернізований вуглецево-керамічний гальмівний комплект CCBK, що дозволить розвинути потенційну максимальну швидкість.

Напередодні гонщик-аматор із Європи Себастьян Віттель опублікував на своєму youtube-каналі відеоролик, у якому він показав розгін Tesla Model S Plaid 2023 випуску до максимальної швидкості.

Нагадаємо, коли потужна версія Model S Plaid була вперше анонсована, Tesla заявляла, що її суперседан зможе розвивати максимальну швидкість 320 км/год. Між цим оголошенням та моментом надходження електрокара у продаж в автомобілі було змінено кілька речей, однією з яких була нижча максимальна швидкість – всього 163 миль на годину (262 км/год).

З того часу Tesla випустила бездротове оновлення, що включає Режим треку для Model S Plaid, який збільшив максимальну швидкість електрокара до 175 миль на годину (282 км/год). Справа в тому, що гальма Model S Plaid це те, що завжди стримувало автомобіль. Tesla не хотіла розкривати весь потенціал седана без гальмівної системи, яка б могла впоратися з такою важкою машиною. Тепер це стало можливим.

При покупці комплекту вуглецево-керамічних гальм CCBK, який коштує 20 тис. доларів, обмеження швидкості може бути зняте. Віттель протестував автомобіль на трасі Circuit de Bresse у Бельгії. Він стверджує, що встановив новий рекорд для серійного електрокара на заводських шинах. Гонщик також стверджує, що машина розвинула на трасі неймовірну швидкість 217 миль на годину (350 км/год).

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти