У українця конфіскували автомобіль за рекордну кількість неоплачених штрафів

У мешканця Львова конфіскували автомобіль марки Peugeot, за те що він заборгував 59 тисяч грн штрафу за неоплату паркування. На повернення транспортного засобу у власника є лише місяць. Щоб повернути собі машину, у власника тепер є лише місяць. Повідомляє “Львівський портал” посилаючись на пресслужбу Львівської міськради.

Львів’янин отримав рекуордну кількість штрафів за неоплату паркування, починаючи з квітня 2022 року йому було виписано 76 штрафів.

Спершу сума не була такою великою, чоловік мав сплатити 22 500 грн, але так як він всі штрафи протермінував, то сума суттєво збільшилася. Також на кінцеву суму вплинуло й залучення органів примусового виконання рішень.

«На сьогодні щодо цього водія відкрито 56 виконавчих проваджень із примусового стягнення на 59 000 грн. Якщо людина сплатить штрафи, винагороду виконавця та витрати виконавчого провадження, то зможе повернути своє авто. Однак також має додатково оплатити ще й послуги евакуатора та зберігання автомобіля на штрафмайданчику», – розповів керівник управління безпеки міста Максим Смілевський.

Зі свого боку приватний виконавець виконавчого округу Львівської області Ігор Білецький пояснив, що якщо власник не сплатить всіх штрафів, то його автомобіль продадуть на аукціоні. На те, аби повернути машину назад, у нього є ще місяць.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти