Acura випустила лімітовану серію седана TLX Type S PMC Edition

Acura, преміальний суббренд японської компанії Honda, показав ексклюзивну версію седана TLX Type S у новому матовому відтінку під назвою Gotham Grey: це фірмовий колір NSX Type S. Випускати виконання Acura TLX Type S PMC Edition будуть строго обмеженим тиражем.

Усього марка Acura планує випустити на американський ринок 50 зібраних вручну машин TLX Type S PMC Edition, пофарбованих у відтінок матовий Gotham Grey. Їхнє складання розпочнеться у квітні 2023 року у виробничому центрі компанії в штаті Огайо. У продажу лімітовані машини з’являться у ряду американських автодилерів навесні за ціною 65 тис. доларів.

Ексклюзивний Acura TLX Type S PMC Edition пофарбований у сірий відтінок Gotham Grey із матовим металевим покриттям. Такий автомобіль відрізняється губою-спойлером і заднім дифузором, виконаним з глянсового вуглеволокна, літніми шинами Pirelli P-Zero розміром 255/35, пофарбованими в чорний колір дверними ручками, вихлопними трубами з чорним хромованим покриттям, а також глянсовими значками TL -AWD.

Салон лімітованої версії Acura TLX Type S PMC Edition обробили червоною шкірою Milano з чорною контрастною строчкою та елементами із синтетичної тканини Ultrasuede, що імітує замшу, а також панелями з вуглеволокна. Крім того, такі автомобілі отримають D-подібне кермо з підігрівом, килимки зі значками Type S з червоним окантуванням, пороги з підсвічуванням, а також індивідуально пронумеровану табличку з серійним номером машини.

Під капотом новинки знаходиться 3,0-літровий двигун V6 з турбонаддувом потужністю 355 к.с. і 480 Нм крутного моменту. Також у седана є повний привід та 10-діапазонна автоматична коробка передач.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти