Німці допоможуть українцям з якісним асфальтом

ТОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство (СП)” Автострада “(Львів) ввело в експлуатацію мобільний асфальтобетонний завод в селі Червоне (Немирівського р-ну Вінницької обл.).

Як повідомила прес-служба компанії, максимальна виробнича потужність заводу складає 160 тонн асфальтобетону на годину, виробництво повністю автоматизовано. Завод запущений для виробництва асфальту для будівництва автотраси М-12 на ділянці Вінниця-Умань, що є частиною міжнародного транспортного коридору Go Highway, який з’єднає порти Миколаєва та Одеси з польським Гданськом.

«Фактично ми будуємо нову дорогу: вона буде розширена до трьох смуг. Новий асфальтобетонний завод, за рахунок розташування, зменшує логістичні витрати на доставку асфальтової суміші, і, відповідно, видаткову частину робіт», – йдеться у повідомленні.

ТОВ “СП” Автострада” зареєстровано в 2015 році у Львові. Основним видом діяльності є будівництво доріг та автострад.

Нагадаємо, Проект Go Highway – проект транснаціонального транспортного коридору, в рамках якого планується з’єднати українські чорноморські порти Миколаїв та Одесу з польським Гданськом на Балтійському морі. За інформацією Міністерства інфраструктури України, загальна протяжність транспортного шляху становитиме 1746 кілометрів, з яких 658 пролягають у Польщі, а 1088 – в Україні.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти