У Мінцифри продовжать боротися за розмитнення автомобілів в “Дії”

У Мінцифри продовжать боротися за розмитнення автомобілів в застосунку “Дія”, глава відомства Михайло Федоров заявив, що він готовий особисто займатися даним питанням.

Не дивлячись на те, що послугу розмитнення автомобілів в “Дії” дуже масштабно анонсували, народні депутати не змогли ухвалити відповідний законопроєкт, так як до нього було дуже багато зауважень. Але в Міністерстві цифрової трансформації не збираються зупинятися і хочуть і далі працювати в усіх напрямках для якнайшвидшого ухвалення даного законопроєкту.

Вже зараз до реєстрації у Верховній Раді готуватиметься новий законопроєкт, про що розповів голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров. При цьому представники відомства планують не лише вдосконалити цей документ, а й проводити громадську роботу та роботу з депутатами, щоб збільшити шанси ухвалення законопроєкту.

“Ми точно досягнемо результату. Зараз перекладаємо проект. Ми більше контактуватимемо з депутатами, більш публічно порушимо це питання. Ми використовуватимемо всі інструменти, щоб це питання дотиснути”, – заявив Михайло Федоров.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти