У мережі з’явилися шпигунські фото Skoda Kodiaq 2024 року

Модель Skoda Kodiaq з’явилася на ринку в 2016 році і відразу отримала величезну кількість шанувальників. Виробник не поспішав з рестайлінгом, і тільки в кінці 2021 року, через 5 років після дебюту, була випущена рестайлова модель. Тепер же стало відомо, що вже в кінці 2023 року має з’явитися Kodiaq нового покоління.

Помітили нову модель в камуфляжі під час дорожніх тестів на засніжених дорогах Лапландії.

Друге покоління Skoda Kodiaq вже знаходиться на завершальній стадії розробки. Було заявлено, що дизайн кросовера Kodiaq радикально зміниться. Його фари ближнього світла стали рівні, тонші та гостріші, фари протитуманні залишилися в тому ж місці, що і раніше. Капот також зазнав змін, особливо форма кромки, яка відповідає передній частині, завдяки новій радіаторній решітці. Решітка стала більш профільованою, вертикальною та об’ємною, хоч і з більш м’якими краями.

На бампері видно тонкі вертикальні зябра на кінцях. Але найдивовижніший, безперечно, вид збоку. Оскільки кросовер Skoda Kodiaq нового покоління значно виріс, особливо його звиси, передні більші, ніж задні, що перевищують 4,7 метра.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти