Українець вигадав, як уникнути евакуації за порушення ПДР

Мабуть цей спосіб можна по праву вважати одним із самих нахабних.

З того часу, як в українській столиці з’явилися евакуатори, водії почали шукати способи, як уникнути покарання за неправильне паркування. Бували випадки, коли водії сідали на машину, застрибували в автомобіль на ходу, “приковували” автомобіль ланцюгом до паркану і т.п. Здавалося б, що це не допомагає, але є водії, які продовжують шукати варіанти, як надурити систему.

Нещодавно в Києві відбувся інцидент, евакуатор вже загрузив машину на платформу і зібрався рушати на штрафмайданчик. Але в цей момент з’явився чоловік, який застрибнув на платформу і швидко змінив номерні знаки на сині. Як відомо, синій колір у номерних знаків службових авто поліції. Тож чоловік в останній момент вирішив продемонструвати, що це поліцейський автомобіль і його не можна евакуювати. Але цей вчинок не переконав нікого і білий автомобіль Skoda відправився на штрафмайданчик.

На жаль більше про цей інцидент невідомо. З однієї сторони, він міг мати підроблені номери поліції на своєму автомобілі, щоб уникати евакуацій та інших неприємних ситуацій. З іншого боку, до цього на машині могли стояти так звані номери прикриття, які потрібні оперативникам поліції для службового користування, але тоді залишається питання, чому про це не знали представники інспекції з паркування.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти