В Україні засвітився незвичайний саморобний автомобіль

На сайті автомобільних оголошень AutoRIA виставили на продаж саморобний автомобіль на базі польського автомобіля ZUK. Зараз автомобіль знаходиться в Одесі, в такий вигляд його зібрав нинішній власник. Він взяв за основу автомобіль ZUK, який виготовляли в сусідній Польщі з 1959 по 1998 рік.

Від оригінальної моделі практично нічого не залишилося, крім кузова та рами. Більша частина деталей були замінені на нові.

Ходову частину умілець взяв від ГАЗ «Соболь». Саморобне авто оснащене 2,5-літровим двигуном ЗМЗ-405 з інжекторною системою подачі палива. Також на машину встановлено ГБО четвертого покоління.

На даху встановлений багажник та розміщене запасне колесо. Машину за словами власника можна використовувати для подорожей, риболовлі чи полювання.

Салон авто також зазнав повних змін. Всередині є віброшумотеплоізоляція, а також світлодіодні стрічки на стелі.

Було встановлено вісім сидінь, які можна складати та навіть розвертати на 180 градусів. В разі необхідності демонтувати їх можна лише за 10 хвилин.

Передні крісла обшиті шкірою, а задні велюром. У передній частині салону встановлений багатофункціональний підлокітник.

Також автомобіль оснащений сигналізацією, камерою заднього виду та навігацію. Крім цього, в автомобіль встановили потужну стереосистему.

Оцінили незвичайний фургон в 10 тисяч доларів. А пробіг у саморобного авто — 40 тисяч км.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти