Компанія Subaru представила новий автомобіль

Марка Subaru представила на автосалоні в Нью-Йорку третю модель позашляхового сімейства Wilderness. До універсала Outback та кросоверу Forester приєднався компактний паркетник Crosstrek. Він також отримав перероблену підвіску, адаптований під «офф-роуд» кузов та багато іншого.

“Рецепт” загалом не змінився – все те саме у версії Wilderness вже бачили у старших моделей Forester і Outback. Кросовер Crosstrek, як і вони, отримав посилену та більш довгохідну підвіску, піднятий з 220 до 236 мм кліренс, а також збільшені кути з’їзду (33 гр.) та в’їзду (20 гр.).

Крім того, Crosstrek Wilderness наділили налаштованим під бездоріжжя варіатором, селектором режимів руху X-Mode з новими «позашляховими» установками, посиленим заднім диференціалом та цілим списком характерних змін як в екстер’єрі, так і в салоні машини.

Так, наприклад, зовні новий Subaru Crosstek Wilderness можна буде дізнатися по чорних бамперах з утопленими протитуманками, масивним розширювачам колісних арок, пластиковому захисті, розташованому на дверях, іншій решітці радіатора та посиленим рейлінгам на даху автомобіля.

У салоні Crosstrek Wilderness з’явилися контрастний декор, крісла зі спеціальною водовідштовхувальною оббивкою, а також безліч різних дорогих опцій на кшталт топової медіасистеми Starlink з 11,6-дюймовим екраном.

Вироблятимуть Subaru Crosstek Wilderness там же, де й звичайну модель — на підприємстві в Індіані (США). Продаж новинки стартує восени за ціною від 32 тис. доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти