Тюнери з Brabus перетворили Mercedes-AMG G63 на 900-сильного монстра

Цінителі незвичайних машин завжди можуть розраховувати на те, що Brabus створить щось екстравагантне для заможних автолюбителів. Mercedes-Benz G-Class – популярний вибір для німецького тюнінг-ательє, але з Brabus 900 Deep Blue покупці можуть отримати більше, ніж просто шалено швидкий AMG G63 з обважуванням. На додаток до машини вони можуть отримати човен та годинник, прикрашені тим самим дизайном Deep Blue.

Ми вже бачили Brabus 900 раніше, хоч і не у виконанні Deep Blue. Під капотом джипа знаходиться форсована версія бітурбомотора V8 від AMG. Тепер це 4,5-літровий монстр з подвійним турбонаддувом, що розвиває 900 к.с. та 1250 Нм (електронно обмежено до 1050 Нм). Brabus 900 Deep Blue може розігнатися з місця до 100 км/год за 3,7 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 280 км/год. Модернізація підвіски допомагає керувати цією продуктивністю.

Як випливає з назви Deep Blue, естетичні оновлення натхненні глибоким синім морем і все починається з дуже темного відтінку синього для екстер’єру. Він виконаний у монотонному стилі, виключаючи весь хром на користь фарби або обробки чорним або відкритим вуглецевим волокном. Крім того є все необхідне обважування. Ще більше синіх деталей можна виявити всередині автомобіля, де також багато оздоблення з алюмінію та вуглецевого волокна.

Для любителів прогулянок на воді є суперкатер Brabus Shadow 900 Sun-top Deep Blue Signature Edition. Створений спільно з фінським виробником човнів Axopar, він використовує два 4,6-літрові підвісні двигуни V8 Mercury Marine, які в сумі генерують 900 к.с. 38-футовий моторний човен пофарбований у той же відтінок синього, що і G63, і також прикрашений оздобленням з вуглецевого волокна. У той час, як позашляховик може розвивати швидкість до 280 км/год, суперкатер розвиває швидкість до 111 км/год.

І, нарешті, для відстеження того, скільки часу ви проводите на воді, є годинник Brabus Blue Shadow Edition. Сіро-блакитна кольорова гама, створена італійською мануфактурою Panerai, добре поєднується з цим функціональним пакетом. Завдяки титановій конструкції годинник водонепроникний до 30 бар.

Весь пакет продається за 1,2 млн. євро. Однак, якщо вам просто потрібен Brabus 900 Deep Blue, він доступний за 550 000 доларів

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти