Представили 10-місний позашляховик у стилі «Геліка»

Індійський холдинг Force Motors випустив 10-місний рамний позашляховик Force Citiline, стилізований під Mercedes-Benz Geländewagen.

Force Citiline – комфортабельний варіант пасижирського тринадцятимісного напівпозашляховика-напівавтобуса Force Trax. Новинка відрізняється від вихідника повноцінними сидіннями, як у легковиків. Крім того, Citiline у базовій версії комплектується кондиціонером та електросклопідйомниками.

Схема посадки Force Citiline досить незвичайна – чотирирядна і описується формулою 2+3+2+3. Причому посадка на третій та четвертий ряди здійснюється через двері другого ряду. При такій вражаючій пасажиромісткості за габаритами Force Citiline не перевершує, наприклад, Mercedes-Benz GLS або Infiniti QX80 – в довжину індійський автомобіль 5,12 метра. Колісна база машини – 3,05 метра. Чудеса з компонуванням салону коштували багажника – простору для нього просто не залишилося.

Force Citiline оснащений 2,6-літровим ліцензійним турбодизелем Mercedes-Benz OM616 із 1973 року. У конфігурації для Force Citiline двигун розвиває потужність 91 к.с. та крутний момент 250 Нм. Коробка передач – 5-ступінчаста механічна, привід – задній.

Що стосується яскраво вираженої зовнішньої подібності Force Citiline зі знаменитим позашляховиком від Mercedes-Benz – дві компанії пов’язує понад півстоліття тісної співпраці, у Force Motors це не соромляться підкреслювати у вигляді практично всіх своїх продуктів. Хоча нічого спільного у Force Citiline із «Геліком» немає.

Ціна Force Citiline в Індії складає від 19 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти