Volkswagen представив новий електродвигун: більше продуктивності та вища ефективність

Автовиробники вкладають мільярди у розробку електромобілів, і ми вже починаємо бачити плоди їхньої праці. Це досягнення належить компанії Volkswagen, яка представила свій новий електродвигун APP550.

Розроблений для підвищення продуктивності та ефективності, APP550 буде запущений у виробництво у четвертому кварталі цього року. Планується, що він розвиватиме потужність 286 к.с. (210 кВт) і близько 550 Нм моменту, що крутить, — залежно від передавального числа автомобіля.

Volkswagen каже, що покращені характеристики можуть бути пояснені безліччю різних факторів, включаючи «допрацьований статор з більшим ефективним числом обмоток і великим поперечним перерізом дроту». Компанія також використовувала більш потужний магніт і посилила пристрій, щоб «витримувати значні моменти, що створюються».

Інженери зосередилися як на продуктивності, а й у ефективності. В рамках цих зусиль вони оптимізували ряд компонентів агрегату, включаючи систему управління температурним режимом. Зокрема електродвигун оснащений системою охолодження, яка не залежить від масляного насоса з електричним приводом.

Натомість «нагріта олія охолоджується контуром охолоджуючої рідини автомобіля, що підтримує робочу температуру приводу». Volkswagen також зазначив, що зовнішня частина статора оснащена радіатором.

Детальну інформацію про нову розробку Volkswagen розкриють наприкінці цього року, при цьому виробник заявив, що система приводу вироблятиметься на їхньому заводі в Касселі. Очікується, що першим такий агрегат отримає новий електрокар ID.7, який дебютує цього місяця.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти